subota, 25. travnja 2015.

Akupunktura i Mršavljenje




Akupunktura i Mršavljenje

Postoji puno ljudi koji su prekomjerne tjelesne težine. Za one koji su pretili, možda kirurgija je najbolja opcija, ali za one koji ne mogu, oni mogu pokušati vidjeti ako akupunktura može pomoći da se višak težine.

Akupunktura je oblik holistički zdravstvene zaštite koji koristi igle kako bi se liječiti pacijenta. Za razliku od crtića u kojima će se balon pop i sav zrak će izaći, iglice koje su umetnute u vitalne točke će stimulirati tijelo za oslobađanje endorfina tako pomoći osobi kontrolirati svoj apetit.

No, prije nego što su igle umetnute, stručnjak prvi će postaviti pacijentu neka pitanja i obaviti pregled. To je potrebno da se razumije glavni uzrok za osobu da će biti pretili.

Dio ispita je pomoći acupuncturist shvatiti gdje će biti stavljen igle. Vaš puls će dati osobi ideju o vašem općem stanju energije i opće zdravlje vašeg želuca.

Također ćete morati otvoriti usta i pokazati svoj jezik za provjeru pukotine, pilinga i natečenost na području trbuha, jer to daje naznake zašto ste pretili.

Kada on ili ona zna razlog, to je vrijeme da se iglice umetnuta u različitim dijelovima tijela. Jedan od načina je pozvao multi-ciljanog pristupa koji je osmišljen kako bi smanjili tjelesnu težinu povećanjem izlaz hipofize.

Područja u kojima će se prikazati iglice će se u uho i dva od tri tijela bodova. Ta područja također može uključivati ​​usta, želuca, pluća, endokrinog, slezene, bubrega ili štitnjače.

Tijekom prvog tretmana, "četiri vrata" bodovi će se koristiti za cirkulaciju energije u cijelom tijelu. Također je moguće da je elektro simulacija također će biti učinjeno kako bi se povećala endorfina oslobađanje i stimulira metabolizam.

Ove igle će biti na mjestu za 30 do 45 minuta, ovisno o tome koliko je podrška potrebna. Oni su zatim uklonjene i zamijenjene uha tacs ljepilom kako bi bili sigurni da su na istom mjestu kao i igle.

Akupunktura


Ove uši tacs raditi primjenom blagi pritisak kad god on ili ona osjeća glad. To uzrokuje blagu endorfina oslobađanje i pomaže pacijent opustiti tako da je moguće koristiti svoje volje i odoljeti iskušenju jesti.

Pacijent će također morati smanjiti želju na određenu hranu smanjivanjem unos. Neke studije sugeriraju da je to također može sniziti razine inzulina i lipida u krvi.

Najbolji dio o akupunkture je da nema štetnih nuspojava i nema šanse za ovisnost da se dogodi. Pacijent će morati vratiti za redovito liječenje i obratiti pažnju na nečije prehrane i redovito vježbanje kao iglice mogu učiniti samo toliko kontrolirati svoje težine.

Broj tretmana za nekoga tko ima prekomjernu tjelesnu težinu varira ovisno o tome koliko kilograma žele izgubiti, brzinu kojom žele ga i svoju predanost pridržavaju plana izgubiti.

Prosječna pacijent s druge strane, tko želi izgubiti 5 do 10 kg morat će doći za liječenje svaka tri dana ili dva puta tjedno onda kada se to postiže, jednom svaka dva tjedna. To je do osobe do kada će liječenje biti učinjeno što pokazuje da akupunktura može pomoći da izgubite težinu.

0 komentari:

Objavi komentar