utorak, 28. travnja 2015.

Akupunktura može pomoći u liječenju migrene



Akupunktura može pomoći u liječenju migrene




Akupunktura može pomoći u liječenju migrene. To je otkriveno nakon što komparativna studija učinjeno s konvencionalnim medicinsku skrb. U nekim slučajevima, čak i ona sprečava ga iz događa koja pomaže poboljšati kvalitetu života bolesnika.

Da biste razumjeli kako akupunktura pomaže migrene bolnicima, morate shvatiti da je u tradicionalnoj kineskoj medicini, vjeruje se da je neravnoteža u protoku krvi i energije uzrokuje da se to dogodi.

Kako bi se liječiti, specijalist mora se osloboditi napetosti umetanjem igle u tijelo kako bi se poboljšala protok krvi u mozgu čime se smanjuje bol iskusio tijekom napada.

Iglice koriste pomaže tijelu uravnotežiti razinu serotonina jer je neurotransmiter koji utječe na krvne žile i ima ulogu u migrene. Zapravo su češći ove sjednice su bolji. To može čak doći do točke u kojoj specifična dodirna točka više nije potrebna, ali općenito stimulacija sama.

Krajnji rezultat prolazi akupunktura je nevjerojatna. Ako osjetite 15-20 dan od mučnu bol, to može biti računati na samo 8 dana. Nećete ni morati koristiti tu mnogo više lijekova kao i prije.

Za one koji rade, to je dobro, tako da oni nisu odsutne s posla toliko i tu neće biti puno odbitaka za njihove plaće.

No, koliko je akupunktura radi za jednog pacijenta može se razlikovati s drugom. To ovisi o stanju napada i pojedinca.

Najbolji dio o akupunkture je da ne postoje nuspojave i to je bezbolan. Vješti profesionalci mogu to učiniti, tako da ne pate od hematoma ili pneumotoraksa. Drugi potencijalno opasnih bolesti je HIV ili hepatitis koje se mogu spriječiti, naravno sve dok se pravilno iglice se sterilizira. To će biti puno bolje ako netko koristi jednokratne igle.

Akupunktura je trenirao u SAD-u za više od 2 desetljeća. Iako su testovi pokazali kako se učinkovito može biti za liječenje kroničnih stanja i neke ovisnosti, više istraživanja treba učiniti kako bi vidjeli gdje drugdje može biti korisna.

Iako je jedan test je dokazano da akupunktura može pomoći migrene, drugi testovi također će morati biti učinjeno da se dokaže, ako je to istina. Do tog vremena koji su ostali rezultati objavljeni, pacijenti će morati osloniti na konvencionalne medicine koja je propisana od strane liječnika.

Ali ne morate čekati rezultate izaći. Ako mislite da je vrijedno probati, ići za to. Samo pitajte za preporuke od svog liječnika jer postoje mnogi praktičari koji su prihvatili činjenicu da su alternativni oblici lijekova također može pomoći pacijentu.

Također možete pronaći nekoga na internetu. Možete biti sigurni da su certificirani i ako su priznati od strane Nacionalnog povjerenstva za certificiranje za Akupunktura i orijentalne medicine.

Osim toga, trebali biste također napraviti neke promjene u načinu života kao što su trigger čimbenici koji su poznati da uzrokuju migrene. Stres je broj jedan na listi tako da ćete dobiti dovoljno odmora i vježbe, kao i uravnotežene prehrane.

Pacijenti koji pate od migrene također trebali provjeriti da li akupunktura je pokriveno njihovom HMO. Većina usluga osiguranja i HMO-a ovih dana pokriti sve ili dio troškova, ali postoje ograničenja, tako da bi trebao provjeriti što je pokriveno svoju politiku.

Akupunktura može pomoći u liječenju migrene


0 komentari:

Objavi komentar